Linnea Andersson
Hoppas du klickar in här fler gånger :)

Ellinora bilder del 2

Det är riktigt fina bilder på henne, tycker jag då men jag hoppas att ni också gör det

Ellinora bilder del 1

Hon är ju en naturbegåvning på att vara modell juuuu

"baby you´re so plastic"

Hahaha känslan när jag lyssnar på låten classic med MKTO och jag tror att dom sjunger "baby you´re so plastic" fast dom egentligen sjunger "baby you´re so classic" so wrong där assåååå.
Men bilderna kommer ikväll om jag kommer ihåg för jag ska på gitarr typ nu och sen efter det va det typ någon step up grejamoja med malin så jag vet inte haha

prince of pop ft king of pop

 
Grymt braaa

Eyes on you, eyes on me were doing this right.

Hej, innan ni börjar läsa så ska ni gå in på youtube och söka på "All about us med He is we" ni kommer inte ångra er för den låten är grym.
Nu hoppas jag att ni lyssnar på den annars missar ni något ;)
Men jaja idag har det inte hänt så himla mycket förrutom att mamma va riktigt snäll och beställde hem The Key från kiks åt mig typ nyss, och jag är helt hypad för att jag ska få deeen :D
Nu ska jag träna lite på gitarren och sen ska jag nog duscha för jag har inget annat att göra en sånhär tråkig dag som denna.
I helgen ska jag kanske tälta och det ska bli riktigt kul, om det blir något vill säga haha, annars händer nog inget speciellt förrutom att på Måndag så ska Cassandra och Thea följa med mig till min gitarrlektion för vi ska prata lite om våran "trio" haha. Nejmen när skolan börjar (torsdag den 22:a) då ska vi 3 slå ihop oss och bli en grupp och då ska dom med på Måndag för att prata om det men tider osv som passar bra för alla.
Tisdag så kanske jag ska träffa Frida jag vet inte riktigt men jag hoppas på det för jag har inte träffat henne på ett tag eller jo jag såg henne en snabbis när hon spelade match med Nora laget men jag vill träffa henne nu, det skulle vara grymt roligt :) Hahah våran cinnamon challenge slog ju alla, den blev riktigt rolig och knäpp men det blir nästan allt vi gör haha speciellt våran makeup challenge med ögonbindel, men den la jag aldrig upp men ja haha.
Jag är ledsen för min grymt dåliga uppdatering med jag vill lixom blogga om något som jag gjort och det ha inte hänt så himla mycket det senaste såå, men det blir bättre jag lovar :3
Nu ska jag spela on ma guitar så byeeeee

just a shortcut

Hej!
NU idag  så blev det ganska många videosar men jaja haha.

Hur man får musik till mobilen utan itunes


10,9,8,7,6,5,4,3,2,1

10 saker du vill göra inna du dör: Gifta mig, flytta till usa, lära mig dansa, träffa Justin (bieber), gå på en SWS konsert, få barn, köpa en massa skor (älskar skooor), bli känd typ skåderspelare modell fotograf eller något, designa ett eget sko märke, skaffa en stuga i tex spanien, turkiet eller grekland kanske.
 
 
Shoeees
 
9 saker om dig själv: Har 2 bröder, jag älskar sommaren, hatar när folk smaskar när dom äter, älskar att åka utomlands, jag är rädd för dammsugare (HAHAH), har dom underbaraste vännerna som går att få, jag älskar kläder och skor, hatar mitt rum, har en väldigt udda musik smak lixom helt olika.
 
8 sett att vinna ditt hjärta på: Va omtänksam, ge mig komplimanger haha, kunna få mig att skratta lätt, jag ska kunna vara mig själv och alltid ha roligt, vara social, gilla mig för den jag är, snäll, du ska kunna prata om typ vad som helst.
 
7 saker du oftast grubblar på: Vad händer när jag dör får jag ett nytt liv eller är jag död föralltid lixom?, killar, vad som händer om jorden går under, kärleken, varför man måste ha olika språk kan man inte bara prata samma hahhhaha, the future, om jag någon gång kommer hitta the perfect guy.
6 kändisar du tycker är snygga: Justin bieber, channing tatum, Brant daughtery, zayn malik, Austin mahone och francisco lachowski.
 
5 saker du aldrig skulle vilja göra: hoppa fallskärm, hålla en orm eller tarantella, bada med hajar i bur, färga håret rött, raka av allt hår
 
4 saker du har köpt den senaste månaden: Gymkort, victoria secter sheer love, skor och en grej till mobilen.
 
3 sätt att få dig le/skratta: kittla mig, berätta något riktigt roligt och dra dig eller faila på ett eller ett annat sätt.
 
2 gamla favorit låtar: hit me with your best shot- pat benatar och poker face- lady gaga
 
1 sak folk kanske inte visste om dig: att jag har ett 14 cm lång ärr på min mage.
 

 

 

 

Varför jag inte bloggat

Jag har bara inte haft tid och nu sitter jag hemma hos min storebror som nu har åkt in till sjukhuset med sin fru så jag är barnvakt men hon sover så det är ju skönt.
Jag skulle igentligen träna nu men så kom det där iväg så jag får ta igen in tid imorgon ist.

Merrily we fall out of line.

 
 

Don´t say a word

Heej! Nu sitter jag på gräsmattan med datorn i knät, jag har knappt sovit något inatt för v har varit barnvakt åt Ellinora så jag har passat på henne hela dagen och natten kan man säga. Fast hon sov ganska länge iaf till typ 7.
Men nu har hon somnat så jag tänke bara skriva lite så ni vet att jag inte glömt bort att skriva, för det har jag verkligen inte.
 
Idag ska jag kolla på Frida när hon ska spela någon match kl 15.30 och sen ikväll tror jag att jag och Malin skulle köra ett riktigt killerpass på gymmet, det kanske var imorgon jag vet inte hehe får dubbelkolla det sen.
 

Cinnamon challenge


If you close your eyes

Hejsan! Nu sitter jag på mitt rum och väntar på Frida som snart ska komma, vad vi ska göra vet jag inte riktigt. Vi ska väl bara träffas kanske ta lite kort eller så, har ingen aning faktiskt.
Imorgon blir det ner till gymmet igen, det är helt ärligt faktiskt riktigt kul att gymma. 
Ja det va väl allt, jag skriver kanske senare när frida har åkt eller så kan ni kika in imorgon tycker jag ;)