Linnea Andersson
Hoppas du klickar in här fler gånger :)

.

 

2013

Ja vad kan man säga igentligen? Det har hänt så himla mycket det här året att det skulle behövas väldigt många papper för att fylla ut alla saker, men jag ska ta fram några av dom bästa sakerna och dela med mig med er.
2013 har varit ett år full av glädje och besvikelser, men jag har mina underbara vänner att tacka för dom har funnits vid mig hela tiden liksom jag funnits vid dom. Mitt år har också varit väldigt dåligt pga en massa olika anledningar som jag inte tänker ta upp här men vad är ett bra år utan lite besvikelser ?
Om vi börjar från början med alla höjdpunkter så tror jag den första bästa höjdpunkten som jag av alla saker kommer ihåg får bli Justin Bieber konserten som var i Mars här i Sverige, den konserten kommer jag aldrig att glömma för den var riktigt underbar.
Sen kommer ju såklart alla lov, fördelsedagar och högtider.
Konfirmationen är också en av dom bra sakerna som jag gjort, det har varit helt grymt att få träffa människor som man inte pratar så mycket med i skolan oså, sen finns det ju också negativa saker med  konfirmationen också dåra men det ingår ju lite ;)
Resan som 5 av oss konfirmander gjorde upp till Rättvik  var en av dom bästa för vi fick hålla på med musik hela dagarna långa det fanns nackdelar där också tex att vi var riktigt trötta vilket gjorde oss riktigt sura vissa gånger men sånt får man ta, en stort plus med den resan var att vi fick innan vi åkte 4 helt underbara nya vänner som vi än idag har kontakten med, som vi sedan också kommer få träffa på älskad dagen i Västerås i Mars.
Sedan så har vi ju min födelsedag och dom 2 gångerna jag varit i Boda Borg med konfirmationen och sedan familjen det var riktigt roligt, julafton och alla resor som jag gjort under sommaren speciellt till Turkiet i somras och husvagnsresan med Malin till Göteborg.
Mailet jag fick om att jag ska till stockholm och sedan tillslut nyårsafton som jag spenderade med min familj i soffan framför tv där vi bland annat spelade Bingolotto och lite annat.

Det här min sammanfattning av året och det har hömt så. mycket mer men jag kan inte skrivs mer för då kommer ni inte läsa allt, det finns också en hel sidan med besvikelser och dåliga saker men det vill jag såklart inte skrivs här då. Hoppas alla ni hade ett toppen år och att ni förbereder er för ännu ett roligt år!