Linnea Andersson
Hoppas du klickar in här fler gånger :)

Oldpics

lite suddig...jaja
 
Lite gammla bilder från iår som jag har tagit men glömt att lägga upp :)

Normal? No idon´t think so

 
 

#sneakpeak dop

 

My shoes

Inte vinter skor då :)


video

 

Did you fall asleep?

Hej, jag har haft riktigt mycket dom senaste dagarna men idag har jag varit på dop. Det va lilla Ellinora som döptes och det gick bra förrutom att hon va så himla trött så hon somnade när hon skulle döpas haha.
Ikväll ska jag pch Malin gymma, ta bilder och jag ska lära henne lite gitarrspel dessutom så ska vi alla (malins familj min och jespers) äta mat tillsammans så det blir mycket men också riktigt kul!

summernights 1


Don´t be scared

Tjenare! Nu sitter jag och väntar på Maaalin som ska komma ner, för vi ska nämligen cykla och gymma lite nu på eftermiddan/kvällen. Idag har jag inte gjort så himla mycket, jag har försökt få min nya gitarr att låta någolunda normalt men det går framåt. Jag har också solat och jobbat lite normal dag ungefär haha när jag kommer hem ska jag såklart duscha sen ska jag nog bädda ner mig i sängen och mysa lite framför en film.
 
Om någon är intresserad så tipsar jag verkligen verkligen filmen Safe Haven:
 
 
Trailer på Safe haven, Genre: Romantik kanske lite Action i det hela men den är grymt bra

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2614172/?claim=yrhu8agxf4t">Följ min blogg med Bloglovin</a>
 
 
följ följ följ följ miiiig

You deserv a storybook ending

Heej, idag har det varit en helt okej dag. Den började med att jag och Malin gymmade lite runt 10, sen drog vi till sommarjobbet och jag stannade till ca 1 för jag hade hundvaktning på mitt schema. 
Men jag jobbar längre imorgon eftersom jag gick lite tidigare, när jag var på väg hem mötte jag Cassandra så vi stannade och snackade lite. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå 6 för då börjar gitarren efter ett såkallat "lov" på 4 veckor.
Sen är pappa inne i örebro för att kolla på en gitarr till miiig :D kan inte bli bättre just nu.

My awesome day

Hahah


We can´t stop

Tjaa, idag blir nog bara en slapp dag tror jag har inget annat för mig iaf. IMorgon börjar sommarjobbandet igen..irriterande men sen runt 2 ska jag vara hundvakt år två små små hundar, Myran och Pixie :) gulligaste ever kan jag säga.
Nya bilder komer snart, ska kolla med Malin om vi kan fota någon dag men mina skooor, greaat vi hörs sen då !

Get out

Tjaaaa, jag har varit i Göteborg nu i 3 dagar kan man säga. Va där med Malin och hennes familj och vi är ju fan värre än sune och hans familj hahaha.
Vi körde fel och hamnade på typ en bondgård med en stor husvagn och en riktigt smal väg, men vi hade ju iaf tur med vädret...hahaa den filmen asså
Men vi bloggas senare nu ska jag snart träna :)

Från Göteborg


Hotel crystal water world, belek Turkiet del 1

 
 
 
 
 
 
 

who do you think you are?

Tjoo, idag har jag varit hos frida, vi badade och hoppade på en vinglig studsmatta haha sen ja gjorde vi lite annat.
Jag trodde det var gitarrlektion idag så jag åkte dit, men det visade sig vara inställt haha. Nu väntar jag på Malin för vi ska ner och träna träna träna.

Fullspäckat

 
 
-Nytt träningslinne fån Dcore, 75:-
 

Heej, hur är det med alla? Själv är det bara bra, jag ska träna idag det ska bli awesome för vi tränade inte igår.
Imorgon har jag ett fullspäckat schema, jag ska först jobba till typ 2 sen ska jag till Frida som jag inte har träffat på länge, och efter det ska jag till min gitarrlektion. Sist men inte minst ska jag och Malin träna :O
Mycket på gång, dessutom blir det husvagnsresa från onsdag till fredag :D
 
 

U smile i what?

Jag lyckades :D men iaf nu ska jag redigera några mer bilder sen kommer ni få en del 1 av alla mina bilder.

Never say Never

Hejsan, idag jobbar jag på eftermiddan istället så nu har jag börjat redigera bilderna från Turkiet. Meeen nu när jag ska prova att ladda upp en, så går det inte och jag vet inte riktigt hur jag ska göra.
Men jag ska prova lite saker så får vi se om det går annars så får jag redigera dom i ett annat program men det vill jag inte.

Free design

blablablab
- Skulle sitta fint
 

 
blablablab by linnea-andersson99 featuring a bracelet bangle

Everything you do, is super fucking cute

Tjaa
 
Jag fixade nyss lite med datorn, jag har nämligen köpt en ny och super duper bra dator som jag nu håller på att fixa i ordning. Internet kom igång igen i morse när jag sommarjobbade så jag kunde blogga idag då.
Imorgon vid 10 så ska jag och Malin gå till NKK (Nora kraft och kondition) för att få ett schema på bra övningar, eftersom vi skaffade ett gymkort idag ;)
 
Nog om det, imorgon tror jag att bilderna från Turkiet kommer komma upp här, ska bara redigera dom lite men förhoppningsvis så dyker dom upp. Även lite andra bilder! 

Internet is fucked up

Tja, jag ber om ursäkt för att bloggningen inte har "börjat" än, men det är faktiskt så att vi har inget internet alls.
Men just nu sitter jag nere i lokalen för där finns det internet, och vårat internet kommer tillbaka om max 3 dagar, så räkna med att jag kommer blogga bra då typ..
 
När internet fungerar som det ska så kommer alla bilder från Turkiet komma, och sen en massa bra saker ;)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.